iMingel®
Hem iMingel Kontakt

iMIngel®

Här får du veta mer vad iMingel® är.

Nyttiga tips om din iPhone

Här har vi samlat en del av de nyttiga tipsen så du får ett smakprov.

Användbara tillbehör till iPhone

Här får du tips om mycket användbara och bra tillbehör som höjer värdet av din Iphone ytterligare

Google´s Lokala Företagscenter - Lokal marknadsföring

Lär Dig använda Google Places som vapen för att komma före alla lokala konkurrenter

Detta kallades tidigare fram till ungefär hösten 2010 för Google Maps men heter nu Google Places.

En av de största fördelarna med Google Maps är att kartan med lokala företag visas överst på Google när någon söker efter något på en lokal marknad, dvs. när man lägger till ett ortsnamn efter sökfrasen.
Sedan hösten 2010 så har Google dessutom valt att lyfta fram de lokala sökresultaten ännu mer än tidigare - nu kan de tom "sprängas in" MELLAN de vanliga sökresultaten, men alltid på sid 1.

Det intressanta är också - att även om söket inte är lokalt - så väljer Google ibland att visa det lokala sökresultatet. Google kan nämligen "känna av" mha IP-nr och GPS funktionen i smartphones var den som söker befinner sig - och utgår då ifrån att man är mest intresserad av resultat i närheten av där man befinner sig.

Google har därför lagt upp ett eget företagsregister där man kan registrera sig - och det är gratis.
Sökvolymen är givetvis lägre för en lokal sökning på t.ex. "frisör bromma" än för enbart "frisör" - men RELEVANSEN är avsevärt större.
De som gör sökningar som innehåller ett lokalt ord t.ex. en ort är mer köpbenägna helt enkelt.​

Google's karta täcker en stor del av skärmen och ögat dras till en bild mycket lättare än till text, vilket gör att den som söker efter något lokalt först kommer att titta på resultaten i Google Maps.

Google Företagscenter ger därför en unik och kostnadseffektiv möjlighet för dig som företagare att komma före dina konkurrenter och nå ut direkt till de personer som aktivt söker efter en produkt eller tjänst inom ditt område.

Till iPhone finns en app - Google Places (gratis) - ladda ner den och gör lokala sök direkt från din iPhone - och du - kolla hur du själv ligger till med ditt företag...
är du inte med, Kontakta mig (via SEO Bolaget )

Nyhetsflöde

2011-02-14 Premiär för iMingel®

iMingel® för dig som har en iPhone eller planerar att skaffa men inte riktigt får allt att fungera och som inte förstått all fantastisk AFFÄRSNYTTA du kan ha.
INTRESSEANMÄLAN HÄR

 

2011-01-30 iMingel® föds